Loading догађаји

« Сви догађаји

  • Овај догађај је завршен.

Дани повезивања Европе

април 2 - април 5

Придружите нам се на Данима повезивања Европе 2024, водећем догађају за мобилност у Европи, од 2. до 5. априла у СКВЕРУ у Бриселу, Белгија.

Дани повезивања Европе окупиће више од 2.500 учесника из свих држава чланица ЕУ и суседних трећих земаља, посебно партнера са Западног Балкана, као и Украјине, Републике Молдавије и Грузије. Учесници су министри, политичари, финансијске институције, представници индустрије, заинтересоване стране у области транспорта и Европска комисија и сродне агенције.

Дани повезивања Европе 2024. биће место за разговор о конкретним мерама и размену добрих пракси за стварање одрживе, паметне и отпорне мреже транспорта и мобилности у Европи. Она ће преузети амбициозне циљеве изложене у Европском зеленом плану и Стратегији одрживе и паметне мобилности. Фокусираће се на четири главне теме:

  • покретање девет нових „европских транспортних коридора“ трансевропске транспортне мреже (ТЕН-Т) који се такође проширују на суседне треће земље, посебно Украјину и Републику Молдавију, као и партнере са Западног Балкана.
  • отпорност европске транспортне мреже на промене климе истичући погубне утицаје климатских промена на инфраструктуру и представљајући могуће мере прилагођавања.
  • повезивање наше транспортне мреже са суседним трећим земљама и њена спремност за спољашње претње, представљајући кључне иницијативе за несметане трговинске токове, као што су „Солидарностне траке“. Такође ћемо размењивати мере за побољшање капацитета инфраструктуре за војну мобилност.
  • будућност могућности финансирања и финансирања пројеката транспортне инфраструктуре.

Учесници ће из прве руке видети иновације највишег нивоа на изложби пројеката које финансира ЕУ. пројеката које финансира ЕУ

Догађај се организује заједно са белгијским председавањем Савету ЕУ.

Детаљи

Почетак
април 2
Крај
април 5
Догађај - тагови:
Website:
https://transport.ec.europa.eu/connectingeuropedays_en

Место одржавања

СКВЕРУ
Mont des Arts/Kunstberg
Бриселу, 1000 Белгија
+ Google Map
Телефон
+32 2 515 13 00
Погледај Место одржавања вебсајт